Tilmelding

Tilmelding

  Her ligger vi

  Her ligger vi

  √ Betalingen foregår sådan:

  ↵ Første teorigang får du en faktura. Beløbet skal betales inden manøvrebanen. Betaler man over 2 gange SKAL det aftales med køreskolen INDEN start. Det koster kr. 600,- ekstra I gebyr.

  Betaling kan KUN være over netbank eller overførsel til reg nr 9324 konto nr 0018110253. Kassebetaling i banken koster dig et gebyr til mig på 50kr.

  Alle priser er incl. moms.
  Alle lektioner har en varighed af 45 min.
  Alle ekstra kørelektioner SKAL være afregnet inden din praktisk køreprøve, ellers aflyses din køreprøve omgående.

  √ Aflyser du en kørelektion skal du gøre flg:

  ↵ Aflyst kørelektion, SKAL dette gøres senest dagen før kl 19, ellers risikere du at skulle betale for den aftalte køretid, du har booket sammen med din kørelærer.

  ↵ Ved akut sygdom eller lign. send en SMS eller ring til køreskolen 60 13 71 94 så hurtigt som muligt. Husk der måske er en anden elev fra dit teorihold, som kan bruge din køretime. Møder du ikke op til den aftalte tid, kommer du til at betale for den aftalte tid. Forvent ikke din kørelærer venter mere end ti min eller sender en sms hvornår du kommer. Det er dit ansvar at overholde de aftalte tider. Hvis du aflyser/udebliver en køretime kan du risikere af skulle flytte teorihold, såfremt kørelektionen ikke kan gennemføres inden næste teoriundervisning. Ved din tilmelding har du afkrydset at du har læst og er indforstået med køreskolens retningslinier og ligeledes har gjort dig bekendt med reglerne for udeblivelse i alt undervisning. Dette er også oplyst af din kørelærer, den første teorigang du havde i køreskolen.

  √ Teoriprøve eller praktisk prøve:

  ↵ Sammen med din kørelærer aftaler i dato for prøver. Din kørelærer sender dig et link vedrørende betaling for prøverne. Når du har betalt denne, så giv kørelæreren besked og der kan nu bookes.

  ↵ Det er den enkelte elevs formåen, der er afgørende for hvor mange lektioner, der er nødvendigt – udover det anførte obligatorisk mindste lektionsantal – inden den praktiske prøve.

  ↵ Afbryder du dit undervisningsforløb hos Vandborg´s Køreskole i mindre end 6 måneder fra første teori gang, kan du fortsætte på det næste teori hold der passer til den undervisning du er kommet til, uden igen at skulle betale for undervisningen. Afbryder du undervisningsforløbet i mere end 6 måneder fra din sidste undervisningsdag du modtog, anses samarbejdet med Vandborg´s Køreskole som ophørt. Når du tilmelder dig køreskolen skal du huske på at du optager en plads/stol på holdet. Vælger du at afbryde din undervisning i køreskolen, gives der ikke penge tilbage. Du er selv ansvarlig for afhentning af dine papir som består af ansøgning om kørekort og lektionsplan. Efter 6 måneder fra din sidste undervisningsdag aflevere køreskolen dine papir på Køreteknisk anlæg Randers. Køreskolen er ikke længere ansvarlig for dine papir. Vandborg´s Køreskole ser gerne du gennemføre din undervisning og du står tilbage med dit kørekort. Køreskolen ønsker ikke at miste dig som elev uden du har erhvervet dit køreskort hos os.  Oplever du problemer med undervisningen vil vi bede dig kontakte Kørelærer Carina på 60137194 så evt misforståelser kan udredes.

  √ Fornyelse af kørekort: – kontakt køreskolen 60 13 71 94